Tortellinisallad med pesto

 

tortellinisallad_med_pesto1Det är så skönt när man hittar rätter som både är snabba, enkla och goda. Det här är en superenkel tortellinisallad med pesto som är perfekt att ha med sig på sommarens utflykter eller att snabbt slänga ihop hemma någon av sommarens slappa dagar.

4 rejäla portioner

Ingredienser:

  • 500 g Tortellini (vi använde soltorkade tomater som fyllning)
  • 1 påse Färdigmixad sallad (ruccola, babyspenat osv.)
  • 300 g Olivmix med kärnor
  • 400 g Mozzarella
  • 1 ask Småtomater
  • 4 st Salladslökar
  • 1 knippe Sparris
  • 3 msk Pesto (eller efter smak)
  1. Koka tortellinin enligt anvisningar på förpacknigen.
  2. Förväll sparrisen 2-4 minuter beroende på tjockleken.
  3. Skiva mozzarella, småtomater och salladslök i lagom bitar.
  4. Töm av pastan och blanda allt i en stor skål!

tortellinisallad_med_pesto2

En kommentar Lägg till

Kommentera