Lyssna på matlagning

Att lyssna på matlagning låter egentligen lite knäppt men det är faktiskt inte så dumt som det kanske låter. Senaste veckorna har det dykt upp två nya podcasts om mat, först ut var Johan Hedberg (Matgeek) tillsammans med Tina Jansson (pickipicki) som har släppt två avsnitt av podcasten som ännu inte har något namn. Inte långt därefter kom In the Kitchen från Andreas Ivarsson som i första avsnittet intervjuar Jon Widegren som startat Flippin’ Burgers.

Några som har hållt på lite längre är Ola & Andreas på Matpoden som nyligen firade 1-årsjubileum med ett 48:e avsnitt. Sen får vi inte glömma gamlingen i gamet, Meny i P1 som vecka efter vecka levererar intressanta program om matlagning och råvaror.

(Bild: Finfin köksradio från Evoke Mio)

3 kommentarer Lägg till

 1. Andreas Ivarsson skriver:

  Tack för att du tipsar om min podcast!

  1. Joacim Winqvist skriver:

   Ingen orsak. Ser fram emot nästa avsnitt!

 2. tina skriver:

  Vad kul att du lyssnar och tipsar!
  🙂

Kommentera