Jamie Oliver’s FoodTube

Det här kanske låter köpt men det är inget vi får betalt för att säga: Vi diggar verkligen Jamie Oliver och hans matlagning och igår drog han igång sin nya satsning på YouTube som han kallar FoodTube. Det kommer att bli navet i en massa olika aktiviteter och det känns nytt och spännande eftersom det är så fritt, det känns som att han kan hitta på precis vad han känner för här. Satsningen kickade igång med en liveshow igår, och liveshower är något som kommer att återkomma men redan nu finns där en massa olika klipp att kolla på och för att göra det tydligare har dom delat in sidan i 3 olika delar:

 • Just Jamie – här finns allt som rör Jamie, liveshowen, nya och gamla klipp och borttagna scener.
 • Food World – här kommer Jamie’s kompisar som Aaron Craze, Gennaro Contaldo och andra lära ut och svara på frågor om mat. Här kommer även saker som indirekt rör matlagning som t.ex. matfotografering med David Loftus (som bland annat fått ge namn åt ett mat-foto-filter i Hipstamatic) att dyka upp.
 • Jamie Presents.. – här lyfter Jamie fram hemmakockar och matglada amatörer.

Så spana in!

 

5 kommentarer Lägg till

 1. Jenny from dos skriver:

  Gillar också Jamie. Har precis ”upptäckt” honom. Eller ja… Upptäckt matlagning över huvudtaget. Är så trött på att äta tråkig snabbmat. Min doktor säger att ”nu får det vara bra Jenny!” bättre kost och motion står på 2013 – listan. Tack för tips!

 2. Jenny from dos skriver:

  Haha. Roligt att detta förtydligas med att jag dricker chokladsås på min profilbild. Toppen !

  1. Jamies recept är ofta väldigt bra tycker jag! Enkla, inga konstigheter och väldigt gott!

   Chokladsås är ju smaskens! Särskilt om man har det på exempelvis nyttiga spenatpannkakor! En av mina senaste laster är att gå och småskopa från nutellaburken. Men säg det inte till nån…

 3. Sara på Vardag.nu skriver:

  Jag tycker också om Jamie, han är otroligt inspirerande och verkar uppriktigt engagerad i det mesta som har med mat att göra.

  1. Joacim Winqvist skriver:

   Håller med! Uppriktigt engagerad och otroligt att han kan kännas så jordnära fortfarande trots all framgång och all pengar.

Kommentera