Veckans Matkoma Vecka 19

on

v19

Våren (eller sommaren?!) har kommit och helst vill man bara hänga i sandlådan eller i rabatten. Men så kurrar kistan och man måste gå in och laga mat. Vilken tur att det då kom lite regn idag så att man inte tynar bort ute på terrassen! Detta tänkte svänga ihop i veckan:

  • Torskrygg med grönsakstäcke och cheddar
    (Recept straight outta Matkoma)
  • Mandelfrikadeller i tomatsås med bandspagetti Veg!
    (Recept från Matkoma & Matkoma)
  • Ängamat Veg!
    (Recept från boken ”Morbergs lagar husmanskost”)
  • Caesarsallad med krispiga vitlökskrutonger
    (Recept från Matkoma)
  • Grillade tzayspett med Tabbouleh Veg!
    (Recept från BBC)

Övrig som vi också tänkte sätta i oss: Räkmacka, rabarberglass och Karros senaste craving – turkyoghurt med färska jordgubbar, honung och rostade nötter.

 

2 kommentarer Lägg till

  1. Gillade den praktfulla troskryggen. Vackert med färgrik mat.

  2. Ha, ha … var lite för snabb på tangentbordet där …

Kommentera