Bloggforum 2014

bloggforum

Imorgon checkar vi in för två inspirerande dagar på Bloggforum Pigalle 2014, på schemat står bland annat restaurangbesök och övernattning på Pigalle, lunch på Sjömagasinet där vi även ska få träffa Ulf Wagner och Gustav Trädgårdh och efter det blir den en rundtur med Matvandring.se med besök på Saluhallen, chokladprovning på Flickorna Kanold och kaffeprovning på Kale’i Kaffebar och sist men inte minst ett besök på Two Buns & Meat. Det ska bli jättekul och det ska också bli kul att få träffa och hänga med andra matbloggare! Så på måndag kväll lär vi definitivt ha matkoma…

2 kommentarer Lägg till

 1. Martin skriver:

  Hej,
  Vad trevligt! Då kommer vi att ses! Länken till bloggforum är ju till Trendensers bloggforum och inte till detta evenemanget. Kanske kan vara bra att veta 😉

  Kram!
  /Martin

  1. matkoma skriver:

   Hej Martin,

   Så trevligt! Tack jag tyckte det var konstigt att sidan inte var uppdaterad sedan eventet innan sommaren, men det förklarar ju saken då. Finns det någon hemsida till det här eventet? Tog bort länkningen för att undvika förvirring. Vi ses!

Kommentera