Veckans Matkoma Vecka 39

Vecka_39I måndags hoppade vi över lunchlådan och käkade på Sjömagasinet. Att få äran att smyga ner i Sjömagasinets kök tillsammans med mästerkockar som Ulf Wagner och Gustav Trädgårdh är få förunnat. Vi låter oss inspireras och bryner smör till både torskryggen och chokladbollarna!

  • Bönbiffar med krämig risoni 
    (Recept här från Matkoma)
  • Kokt torsk med pepparrot, ägg och brynt smör
    (Inspiration från Sjömagasinet)
  • Thaicurry med pumpa och kikärtor
    (Recept från boken Bonniers Vegetariska Kokbok)
  • Vegetarisk Phô
    (Recept från Receptfavoriter)
  • Kantarellpizza med karamelliserad tomat
    (Recept från IKEA och Allt Om Mat)

Övrigt vi också tänkte göra: Chokladbollar med brynt smör, Morgonfrallor med keso och frön, Ernst tomatmarmelad.

Kommentera