Matkoma i Århus

aarhus_matkomaNyss hemkommen från några dagars kick-off inför vårt projekt som vi på Matkoma gör tillsammans med Apetina där vi är en del av deras taste team. comwell_aarhusVi bodde på nyrenoverade Comwell som troligtvis fått en bra rabatt hos fina Hay.

aalborg_phovietPå vägen dit stannade vi Ålborg och käkade gudomlig Phô på oansenliga Pho C&P.

beta_aarhusUnder våra dagar i Århus fick vi äran att få härja runt i köket på Beta. Fick lära oss mer om att göra majo på tempererade ägg, spränga chokladkakor i micron och vad en riktigt god koldskål är för något. Fick även med oss en fin liten ny vän i vår lilla surdegssamling. Än så länge har vi en från San Franscisco, en från Sicilien och nu en från Danmark. Nördigt, ja, vi vet…

matmarknad_aarhusMed uttänjd magsäck och inspirerade blev vi dagen efter utsända på en matmarknad. Fick sedan skapa en varm sallad i Arlas testkök. Mer om detta kommer ni snart få se på Apetinas hemsida

Inte nog med att vi blev väl utfodrade med en massa god mat, vi fick även lära känna en massa grymma människor. Big up och massa kärlek till Elin Larsen, Fuss Free Flavours och Kaikki äitini receptit!

Kommentera