Vårkänslor

raggsocka_vabruariSenaste tidens bloggtorka skyller vi på att vi råkar på den norra hemisfären. Regn i sidled, vabruari som varade i trehundra dar och maträtter som gick på repeat.

Nu vill vi börja våren med att ge lite kudos, big ups eller vad du nu vill kalla det. Här kommer senaste tidens saker som vi vill ge lite extra kärlek.

I Lindome ligger Spinneriet. I de industriella lokalerna finns det exempelvis flera grymma inredningsaffärer (Fine Little Day, Östlingh & Schedin och Inrx) och en söt liten barnaffär (Little Eco). Tvärs över gången, i lika fina industriella lokaler ligger en restaurang (Lilla Spinneriet) som serverar fint lagad mat där man både kan få fika, en hel middag eller en brunch.

butternut_texmexBehöver du precis som vi lite inspiration i köket? Spana då in sidan Greatist. Denna veckas meny snodde vi rakt av från deras ”7 Simple Clean Eating Recipes for Busy Weeknights”. Gjorde hör och häpna något okonventionellt och åt fredags-tacon på en torsdag och passade även på att uppdatera den i form av Butternut Squash Tex Mex Style.

fee-fi-fo-fum-ramenVi får sällan till date-nights utan barnen i släptåg så därför är ett annat tips att försöka synka dagen och ta en lunchade istället. En timme utan kladd eller slafs och vi vuxna hinner faktiskt avsluta både en tanke, en portion och flera meningar. Vill du dessutom få känslan av att ha åkt till Tokyo över lunchen så ska du spana in Fee Fi Fo Fum Ramen. Egengjorda nudlar, fräscha grönsaker och spännande smakkombinationer. Och du får sörpla hur mycket du vill!

rabarberkram

Rabarber. Lika självklart vårtecken som att ens Instagram-feed enbart består av blomstrande körsbärsträd. Vi har både fotat körsbärsträd och rabarberkräm.

Ha en fin helg y’all!

 

Kommentera