5 favoriter på bokrean 2017

Helt osponsrat kommer här våra 5 favoriter bland matböckerna på årets bokrea.

9789127140097_200x_gronsaker-tillbehor-och-garnityr

Grönsaker : tillbehör och garnityr av Tommy Myllymäki
Vi trodde först att denna skulle vara för mycket fine-dine för oss men boken är full av enkla och intressanta recept på grönsaker både som tillbehör men även som huvudrätt.

9789170378669_200x_annu-mera-vego

Ännu mera vego av Lisa Bjärbo, Sara Ask
Den här och föregångaren finns säkert redan i de flestas kök, men har du inte slagit till så är det en no-brainer att haffa ett exemplar på rean. Perfekt för barnfamiljer men passar alla!

9789127140066_200x_agg-recept-teknik

Ägg : recept & teknik av Tove Nilsson
Älskar när man snöar in på något och att göra en hel bok om ägg är ju fantastiskt roligt. Boken är fylld av snygga bilder, recept och tips för att toppa sitt ägg-game!

9789174240665_200x_brod-fran-brunkebergs-bageri

Bröd från Brunkebergs Bageri av Heléne Johansson
Vi har ganska många brödböcker men det här är en av favoriterna, ett bröd ni måste testa är Brunkans Långa eller Brunkans Ljusa två favoriter här hemma.

9789127137462_200x_appelfabriken-mustning-appelsorter-och-recept

Äppelfabriken av Lars Ångström, Katharina Ångström Isacsson
Den här boken har vi faktiskt inte ens bläddrat i men den låter väldigt intressant plus att vi älskar äpplen och äppelmust.

 

Kommentera