Mer om oss

familjenmatkoma

Familjen Matkoma bor i Mölndal strax utanför Göteborg och består av Joacim som är 32 år, jobbar till vardags som Art Director och gillar brödbakning, cyklar och musik. Karro är 31 år och jobbar som Djursjuksköterska, hon gillar kaffe, DIY och yoga. Sen har vi tvillingarna Klara & Sixten som snart är 4 år och gillar popcorn, bada och att leka katt.

Vi har ett stort intresse för mat och bakverk i alla olika former men om man ska sammanfatta det just nu så äter vi mycket riktig, enkel mat, lagad från grunden. Vi försöker använda ekologiska råvaror i så stor utstäckning det går. Vi lagar mest vegetariskt men även en del fisk.

Maila oss gärna på:

3 kommentarer Lägg till

 1. Katarina skriver:

  Hej,

  Vilken fin hemsida! Mycket inspiration. Har ni något bra tips på en vegetarisk, barnvänlig (mest barn under 4 år) pastasallad som man kan servera i ”bulk” på vår minstings 1 års kalas/ Fars dag grillfest?

  Jag ska testa vego burgarna innan:).

  Tusen tack & keep up the good work!

  KCG

  1. karrowinqvist skriver:

   Hej Katarina!

   Vad kul att du skriver på vår sida! 🙂 Vi är väldigt förtjusta i den här tortellini-pasta-salladen:
   http://matkoma.se/2012/07/tortellinisallad-med-pesto/

   Hoppas att ni får ett fint kalas!

   Ha ett trevligt kalas!

 2. Katarina skriver:

  Hej Matkoma, Måste även tillägga att vi testat er hemmagjorda chokladpudding och den var fantastiskt. Det bästa var att det blev tyst och lugnt kring vårt köksbord vilket är mycket ovanligt. Halleluja!

Kommentera